•  
   

  2024

 • 06/2024
   

  Υποβολή προτάσεων στο ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2021-2027

  Ετοιμαζόμαστε να υποβάλουμε νέες προτάσεις για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2021-2027. Η Δράση Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027 αποτελεί «πράξη στρατηγικής σημασίας» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021-2027, αποσκοπεί στη σύνδεση της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.

 •  
   

  2023

 • 12/2023
   

  Βελτιώνουμε τη μεθοδολογία μας

  Με τα εργαλεία που μας παρέχει η σύγχρονη επιχειρηματική ανάλυση βελτιώνουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο, αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας και προετοιμαζόμαστε για την περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού μας.

 •  
   

  2022

 • 27/10/2022
   

  D-Nomads 1.0

  Υποβάλαμε σήμερα την αίτησή μας στο πρόγραμμα Interreg Euro-MED. Το έργο μας με τον τίτλο “D-Nomads 1.0” στοχεύει στη βιώσιμη ανάκαμψη του τουρισμού μετά την κρίση του COVID-19, σε λιγότερο ευνοημένες περιοχές της Μεσογειακής Ευρώπης, προσφέροντάς τους εργαλεία για να χτίσουν την ταυτότητά τους ως Digital Nomads Friendly Areas. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 2.438.245,40 ευρώ και επικεφαλής εταίρος του εταιρικού σχήματος που συγκροτήσαμε είναι το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ.

 • 25/8/2022
   

  Κλείνουμε αισίως τα 7 χρόνια λειτουργίας!

  Ξεκινήσαμε το 2015 και μετά από 7 δημιουργικά έτη μπορούμε να πούμε ότι κλείνουμε την πρώτη φάση λειτουργίας μας. Μετά από 100άδες μικρά και μεγαλύτερα έργα και με την εμπειρία που μας έδωσε ο χρόνος μπορούμε να κάνουμε μια μικρή παύση και να κοιτάξουμε προς τα πίσω αναστοχαζόμενοι τις προκλήσεις, τα λάθη μας αλλά και όσα σωστά κάναμε και μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα.

 •  
   

  2021

 • 20/7/2021
   

  ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ: Οι πρώτες συζητήσεις για το επόμενό μας project

  Ο COVID19 και η καραντίνα μας έπεισαν ότι η τηλεργασία ήρθε για να μείνει. Συζητάμε για το επόμενό μας project. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τον κόσμο εκείνο που θέλει να μένει στην Κέρκυρα και να εργάζεται από απόσταση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πολλά ζητήματα που λειτουργούν ως τροχοπέδη σε μια τέτοια διαδικασία να αντιμετωπιστούν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια τέτοια υπηρεσία στην Κέρκυρα και αργότερα να επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

 • 1/7/2021
   

  cityPASS σε Κέρκυρα – Σαντορίνη & Κατάκολο

  Αυτό το καλοκαίρι θα γίνει η πιλοτική εφαρμογή του καινοτόμου συστήματος που έχουμε δημιουργήσει. Η υλοποίηση του έργου μας προχωρά κανονικά. #cityPASS #comingsoon

 •  
   

  2020

 • 7/10/2020
   

  Οι υπηρεσίες μας – Τι κάνουμε

  Από την πρώτη στιγμή ασχοληθήκαμε με το web design, το marketing και τη συμβουλευτική. Αυτό εξακολουθούμε να κάνουμε μέχρι και σήμερα. Μέσα στα τελευταία χρόνια ολοκληρώσαμε με επιτυχία περισσότερα από 200 μικρά και μεγαλύτερα έργα. Μας αρέσει όμως να εργαζόμαστε και πάνω σε δικά μας project καθώς και να συνεργαζόμαστε με κάθε λογής δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες. Stay Tuned!

 • 31/8/2020
   

  Αλλαγή διεύθυνσης έδρας

  Ξενοικιάζουμε το πρώτο μας γραφείο στην Προσαλένδου 35-41. Πολλές οι αναμνήσεις από το χώρο που ξεκινήσαμε την επιχείρηση πίσω στο 2015. Μεταφέρουμε την έδρα μας στη Γαρίτσα και διατηρούμε τα γραφεία μας στο νέο λιμάνι.

 • 11/3/2020
   

  Κήρυξη πανδημίας από ΠΟΫ λόγω κορονοϊού

  Συνεχίζουμε κανονικά τη λειτουργία μας. Η δυνατότητά μας να εργαζόμαστε με τους πελάτες και τους συνεργάτες από απόσταση παίζει καθοριστικό ρόλο.

 •  
   

  2019

 • 22/10/2019
   

  396.750 € από το πρόγραμμα Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ

  Εγκρίθηκε ο φάκελός μας στο πρόγραμμα Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας μέχρι σήμερα! Το έργο αυτό αφορά την Κέρκυρα, το Κατάκολο και τη Σαντορίνη. Στόχος είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος των προορισμών αυτών μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών, η δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων για τους επισκέπτες και η διαχείριση των τουριστικών ροών. Το συνολικό κονδύλι για το έργο φτάνει τις: 396.750 €. Δείτε περισσότερα εδώ και στην επίσημη σελίδα citypass.gr

 • 5/6/2019
   

  Εκ νέου υποβολή στο Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ

  Υποβάλαμε ξανά με πολλή αισιοδοξία το φάκελό μας στο πρόγραμμα Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ για μια ιδέα μας που κινείται στο σταυροδρόμι ψηφιακές τεχνολογίες-τουρισμός-πολιτισμός. Αναμένουμε!

 • 11/4/2019
   

  Ξεκινά το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Κέρκυρας

  Ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Κέρκυρας ένα έργο που υλοποιείται από την OPEN.TECH σε νέα ανεξάρτητα γραφεία. Σκοπός του Κέντρου είναι η υποστήριξη της ανάπτυξης του θεσμού της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.). Περισσότερα για το έργο αυτό εδώ: kalo.open-tech.gr

 •  
   

  2018

 • 26/11/2018
   

  127.000 € από τα Κέντρα Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο.

  Έγκριση της αίτησής μας για τα Κέντρα Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. και 127.000 € με 100% ένταση ενίσχυσης! Είναι το πρώτο μεγάλο έργο που μας εγκρίνεται.

 • 24/11/2018
   

  Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

  Συμμετοχή στο Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα με πρόσκληση του Ιδρύματος Χάινριχ Μπελ

 • 5/9/2018
   

  Απόφαση για Κέντρα Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο.

  Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή μας στην πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης πράξεων για τη δράση «Κέντρα Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας»

 •  
   

  2017

 • 1-3/11/2017
   

  1η Έκθεση Κ.ΑΛ.Ο. στην Αθήνα

  Συμμετέχουμε ως εκθέτες στην πρώτη πανελλήνια έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στο Γκάζι της Αθήνας.
  Στα πλαίσια της Έκθεσης γίνεται η πρώτη συνάντηση και ξεκινά μια σημαντική συνεργασία με ομοειδείς επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες και το ανοικτό λογισμικό.

 • 16/10/2017
   

  Μαδρίτη, Ισπανία

  Ανταποκρινόμαστε στην τιμητική πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας της Ισπανίας να ταξιδέψουμε ως τη Μαδρίτη και να παρουσιάσουμε το μοντέλο της Open Technologies ως καλή πρακτική (best practice) στο διήμερο Συνέδριο 16 & 17 Οκτώβρη με τίτλο: “Opportunities for social economy enterprises in new emerging sectors and digitalization: The European Social Fund as key to change”.

 • 1/7/2017
   

  Πρακτική με Ιόνιο Πανεπιστήμιο

  Πρακτική με Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Έρχεται στα γραφεία μας ο πρώτος φοιτητής από το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου για πρακτική. Εγκαινιάζουμε έτσι μια σημαντική δραστηριότητα.

 • 15/6/2017
   

  Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ

  Το καλοκαίρι του 2017 συνεργαζόμαστε με την εταιρία Knowledge Society και το Εργαστήριο Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου για να υποβάλλουμε φάκελο-πρόταση για ένα σημαντικό έργο στο ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ). Η ιδέα αναπτύχθηκε μέσα στην Open Technologies και αφορά ένα έργο για τη σύνδεση πολιτισμού-τουρισμού μέσα από τη χρήση νέων τεχνολογιών.

  Πιο συγκεκριμένα το έργο προβλέπει τη δημιουργία δυο ψηφιακών εργαλείων που απευθύνονται σε επισκέπτες: του City Pass και ενός ψηφιακού οδηγού με προτεινόμενες «διαδρομές εμπειριών». Για την υποδειγματική υλοποίηση του έργου προτάθηκε η αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής.

  Budget: 470.090 €
  Εταίροι: Open Technologies, Knowledge Society, Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 • 1/2/2017
   

  Σύμβαση με Νοσοκομείο Κέρκυρας

  Ξεκινά η σύμβαση έργου με το Νοσοκομείο Κέρκυρας. Ένα μέλος-εργαζόμενος της επιχείρησής μας εργάζεται καθημερινά για το Νοσοκομείο.

 •  
   

  2016

 • 9/12/2016
   

  Συνεργασία με Περιφέρεια Αττικής

  Καταφέρνουμε για πρώτη φορά να κερδίσουμε σε δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό. Εκδίδεται η απόφαση ανάθεσης από την Περιφέρεια Αττικής ενός μικρού έργου συντήρησης Ιστοσελίδας.

 • 1/6/2016
   

  Διείσδυση στην αγορά

  Προσπαθούμε να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας. Μέσα στο 2016 η Open Technologies ολοκλήρωσε περισσότερα από 50 έργα κατασκευής ιστοσελίδων. Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι η βελτίωση των υπηρεσιών μας, η περαιτέρω διείσδυση στην αγορά με την αύξηση του πελατολογίου μας και η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών που λείπουν από την τοπική αγορά.

 • 1/3/2016
   

  Αποφασίζουμε

  Περνάμε ένα χρονικό διάστημα για να κατασταλάξουμε σε ζητήματα διαχείρισης, καταμερισμού των εργασιών και να απαντήσουμε σε ζητήματα στρατηγικής φύσεως. Επιλέγουμε σε πρώτη φάση να στοχεύσουμε στο web development, στο digital marketing και τη συμβουλευτική. Θα μπούμε στην αγορά με ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και προσιτές τιμές.

 •  
   

  2015

 • 25/8/2015
   

  Είμαστε Εδώ!

  Ιδρύεται η Open Technologies με την έγκριση του Καταστατικού της από το μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας. Τα 5 ιδρυτικά μέλη είναι μεταξύ τους ισότιμα αφού επιλέγεται η νομική μορφή του συνεταιρισμού.