Πολιτική Απορρήτου

Η Open Technologies (“εμείς” ή “μας”) δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και αποκαλύπτονται τα προσωπικά σας στοιχεία από τον ιστότοπο της Open Technologies. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για τον ιστότοπό μας, με url open-tech.gr, και τους σχετικούς υποτομείς του (συλλογικά, η «Υπηρεσία» μας). Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Υπηρεσίας μας, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τη συλλογή, αποθήκευση, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας.

Ορισμοί και Βασικοί Όροι

Για να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, παρέχουμε κάποιους ορισμούς:

 • Cookie: μικρή ποσότητα δεδομένων που δημιουργείται από έναν ιστότοπο και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησής σας, την παροχή αναλυτικών στοιχείων, την απομνημόνευση πληροφοριών σχετικά με εσάς, όπως η προτίμηση γλώσσας ή τα στοιχεία σύνδεσης.
 • Εταιρεία: όταν αυτή η πολιτική αναφέρει “Εταιρεία”, “εμείς” ή “δική μας”, αναφέρεται στην Open Technologies ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., Εθνικής Αντίστασης 18, Κέρκυρα, Ελλάδα, η οποία είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες σας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
 • Χώρα: όπου εδρεύει η Open Technologies ή οι ιδιοκτήτες/ιδρυτές της Open Technologies ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., στην περίπτωση αυτή είναι η Ελλάδα.
 • Πελάτης: αναφέρεται στην εταιρεία, τον οργανισμό ή το άτομο που εγγράφεται για να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Open Technologies.
 • Συσκευή: οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, όπως τηλέφωνο, tablet, υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Open Technologies και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες.
 • Διεύθυνση IP: Σε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας αριθμός που είναι γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP). Αυτοί οι αριθμοί συνήθως εκχωρούνται σε γεωγραφικά τμήματα. Μια διεύθυνση IP μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας από την οποία μια συσκευή συνδέεται στο Διαδίκτυο.
 • Προσωπικό: αναφέρεται σε εκείνα τα άτομα που απασχολούνται στην Open Technologies ή είναι με σύμβαση για την εκτέλεση μιας υπηρεσίας για λογαριασμό της επιχείρησης.
 • Προσωπικά Δεδομένα: οποιαδήποτε πληροφορία που άμεσα, έμμεσα ή σε σχέση με άλλες πληροφορίες — συμπεριλαμβανομένου ενός προσωπικού αριθμού αναγνώρισης — επιτρέπει την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου.
 • Υπηρεσία: αναφέρεται στην υπηρεσία που παρέχεται από τον ιστότοπο της Open Technologies όπως περιγράφεται στους σχετικούς όρους (εάν υπάρχουν) και σε αυτήν την πλατφόρμα.
 • Υπηρεσία τρίτων: αναφέρεται σε διαφημιστές, χορηγούς διαγωνισμών, συνεργάτες προώθησης και μάρκετινγκ και άλλους που παρέχουν το περιεχόμενό μας ή των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
 • Ιστότοπος: Ιστότοπος Open Technologies, στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της διεύθυνσης URL: open-tech.gr.
 • Εσείς: ένα πρόσωπο ή οντότητα που είναι εγγεγραμμένο στον ιστότοπο της Open Technologies για χρήση των Υπηρεσιών.

Τι Πληροφορίες Συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν επισκέπτεστε την υπηρεσία μας, εγγράφεστε, κάνετε μια παραγγελία, εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο, απαντάτε σε μια έρευνα ή συμπληρώνετε μια φόρμα.

 • Όνομα / Όνομα χρήστη
 • Τηλεφωνικοί αριθμοί
 • Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πώς Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες που Συλλέγουμε;

Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 • Για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας (οι πληροφορίες σας μας βοηθούν να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες)
 • Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας (προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις προσφορές υπηρεσιών μας με βάση τις πληροφορίες και τα σχόλια που λαμβάνουμε από εσάς)
 • Για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση πελατών (οι πληροφορίες σας μας βοηθούν να ανταποκρινόμαστε πιο αποτελεσματικά στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και στις ανάγκες υποστήριξης)
 • Για διεκπεραίωση συναλλαγών
 • Για τη διαχείριση ενός διαγωνισμού, προώθησης, έρευνας ή άλλης δυνατότητας ιστότοπου
 • Για αποστολή περιοδικών email

Πότε Χρησιμοποιούμε Πληροφορίες Πελατών από Τρίτα Μέρη;

Λαμβάνουμε ορισμένες πληροφορίες από τρίτα μέρη όταν επικοινωνείτε μαζί μας. Για παράδειγμα, όταν μας υποβάλλετε τη διεύθυνση email σας για να δείξετε ενδιαφέρον να γίνετε πελάτης μας, λαμβάνουμε πληροφορίες από τρίτο μέρος που μας παρέχει αυτοματοποιημένες υπηρεσίες εντοπισμού απάτης. Επίσης περιστασιακά συλλέγουμε πληροφορίες που δημοσιοποιούνται σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να ελέγξετε πόσες πληροφορίες δημοσιοποιούν οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης επισκεπτόμενοι αυτούς τους ιστότοπους και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.

Μοιραζόμαστε τις Πληροφορίες που Συλλέγουμε με Τρίτους;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. τόσο προσωπικά όσο και μη, με τρίτα μέρη όπως διαφημιστές, χορηγούς διαγωνισμών, συνεργάτες προώθησης και μάρκετινγκ και άλλους που παρέχουν το περιεχόμενό μας ή των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ενδέχεται επίσης να το μοιραστούμε με τις τρέχουσες και μελλοντικές συνδεδεμένες εταιρείες και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους, και εάν εμπλακούμε σε συγχώνευση. πώληση περιουσιακών στοιχείων ή άλλη επιχειρηματική αναδιοργάνωση· ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε ή να μεταφέρουμε τις προσωπικές και μη προσωπικές σας πληροφορίες στους διαδόχους μας.
Ενδέχεται να προσλάβουμε αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την εκτέλεση λειτουργιών και την παροχή υπηρεσιών σε εμάς όπως η φιλοξενία και η συντήρηση των διακομιστών μας και των υπηρεσιών μας, αποθήκευση και διαχείριση βάσεων δεδομένων, διαχείριση e-mail, επεξεργασία πιστωτικών καρτών, εξυπηρέτηση πελατών και εκπλήρωση παραγγελιών για προϊόντα και υπηρεσίες που μπορείτε να αγοράσετε μέσω της υπηρεσίας μας. Πιθανότατα θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και πιθανώς κάποιες μη προσωπικές πληροφορίες, με αυτά τα τρίτα μέρη για να μπορέσουν να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες για εμάς και για εσάς.
Ενδέχεται να μοιραστούμε τμήματα των δεδομένων του αρχείου καταγραφής μας συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP, για σκοπούς ανάλυσης με τρίτα μέρη, όπως συνεργάτες web analytics, προγραμματιστές εφαρμογών και δίκτυα διαφημίσεων. Εάν η διεύθυνση IP σας είναι κοινή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτίμηση της γενικής τοποθεσίας και άλλων τεχνολογιών, όπως η ταχύτητα σύνδεσης εάν έχετε επισκεφθεί την υπηρεσία σε μια κοινόχρηστη τοποθεσία και τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείται για την επίσκεψη στην υπηρεσία. Μπορεί να συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμισή μας και το τι βλέπετε σε σχέση με τις υπηρεσίες μας και στη συνέχεια να προβαίνουν σε έρευνα και αναφορές για εμάς και τους διαφημιστές μας.
Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε προσωπικές και μη προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς σε κυβερνητικούς αξιωματούχους ή τις αρχές ή σε ιδιωτικά μέρη σε περίπτωση που εμείς, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να διευκολύνουμε νομικές διαδικασίες (συμπεριλαμβανομένων κλητεύσεων) για την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας ή τρίτων, την ασφάλεια του κοινού ή οποιουδήποτε ατόμου, για την αποτροπή ή διακοπή οποιασδήποτε παράνομης, ανήθικης ή άλλης δραστηριότητας που παράγει νομικές συνέπειες ή για τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες δικαστικές εντολές, νόμους, κανόνες και κανονισμούς.

Πού και Πότε Συλλέγονται Πληροφορίες από Πελάτες και Τελικούς Χρήστες;

Θα συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες που μας υποβάλλετε. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς από τρίτα μέρη όπως περιγράφεται παραπάνω.

Πώς Χρησιμοποιούμε τη Διεύθυνση Email σας;

Υποβάλλοντας τη διεύθυνση email σας στην υπηρεσία μας, συμφωνείτε να λαμβάνετε email από εμάς. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις λίστες email ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο εξαίρεσης ή άλλη επιλογή κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνεται στο αντίστοιχο email. Στέλνουμε email μόνο σε άτομα που μας έχουν εξουσιοδοτήσει να επικοινωνήσουμε μαζί τους, είτε απευθείας είτε μέσω τρίτου μέρους. Δεν στέλνουμε ανεπιθύμητα εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή μισούμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα όπως εσείς. Υποβάλλοντας τη διεύθυνση email σας, συμφωνείτε επίσης να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας για στόχευση κοινού πελατών σε ιστότοπους όπως το Facebook, όπου προβάλλουμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις σε συγκεκριμένα άτομα που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν επικοινωνίες από εμάς. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλονται μόνο μέσω της σελίδας διεκπεραίωσης παραγγελιών θα χρησιμοποιούνται με αποκλειστικό σκοπό την αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με την παραγγελία σας. Εάν, ωστόσο, μας έχετε παράσχει το ίδιο email μέσω άλλης μεθόδου, ενδέχεται να το χρησιμοποιήσουμε για οποιονδήποτε από τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική. Σημείωση: Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλαμβάνουμε λεπτομερείς οδηγίες κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος κάθε email.

Θα Μπορούσαν οι Πληροφορίες μου να Μεταφερθούν σε Άλλες Χώρες;

Έχουμε συσταθεί στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού μας, μέσω άμεσων αλληλεπιδράσεων μαζί σας ή από τη χρήση των υπηρεσιών βοήθειάς μας ενδέχεται να μεταφέρονται κατά καιρούς στα γραφεία ή στο προσωπικό μας ή σε τρίτους, που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, και μπορούν να προβληθούν και να φιλοξενηθούν οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών που ενδέχεται να μην έχουν νόμους γενικής εφαρμογής που ρυθμίζουν τη χρήση και τη μεταφορά τέτοιων δεδομένων. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα παραπάνω, συναινείτε οικειοθελώς στη διασυνοριακή μεταφορά και φιλοξενία τέτοιων πληροφοριών.

Είναι Ασφαλείς οι Πληροφορίες που Συλλέγονται Μέσω της Υπηρεσίας μας;

Λαμβάνουμε προφυλάξεις για την προστασία της ασφάλειας των πληροφοριών σας. Διαθέτουμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση, την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και τη σωστή χρήση των πληροφοριών σας. Ωστόσο, ούτε οι άνθρωποι ούτε τα συστήματα ασφαλείας είναι αλάνθαστα, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων κρυπτογράφησης. Επιπλέον, οι άνθρωποι μπορούν να διαπράξουν εκ προθέσεως εγκλήματα, να κάνουν λάθη ή να μην ακολουθήσουν τις πολιτικές. Επομένως, ενώ καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους. Εάν η ισχύουσα νομοθεσία επιβάλλει οποιαδήποτε υποχρέωση που δεν μπορεί να αποποιηθεί για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων, συμφωνείτε ότι η σκόπιμη παράβαση θα είναι τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της συμμόρφωσής μας με αυτό το καθήκον.

Μπορώ να Ενημερώσω ή να Διορθώσω τα Στοιχεία μου;

Τα δικαιώματα που έχετε να ζητήσετε ενημερώσεις ή διορθώσεις στις πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από τη σχέση σας μαζί μας. Το προσωπικό μπορεί να ενημερώσει ή να διορθώσει τις πληροφορίες του όπως περιγράφεται στις εσωτερικές πολιτικές απασχόλησης της εταιρείας μας. Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τον περιορισμό ορισμένων χρήσεων και την αποκάλυψη στοιχείων προσωπικής ταυτοποίησης ως εξής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου (1) να ενημερώσουμε ή να διορθώσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, (2) να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας σε σχέση με τις επικοινωνίες και άλλες πληροφορίες που λαμβάνετε από εμάς ή (3) να διαγράψετε τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούνται για εσάς στη σελίδα μας συστήματα (με την επιφύλαξη της ακόλουθης παραγράφου), ακυρώνοντας τον λογαριασμό σας. Τέτοιες ενημερώσεις, διορθώσεις, αλλαγές και διαγραφές δεν θα έχουν καμία επίδραση σε άλλες πληροφορίες που διατηρούμε ή πληροφορίες που έχουμε παράσχει σε τρίτους σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου πριν από την εν λόγω ενημέρωση, διόρθωση, αλλαγή ή διαγραφή. Για να προστατεύσουμε το απόρρητο και την ασφάλειά σας, ενδέχεται να λάβουμε εύλογα μέτρα (όπως να ζητήσουμε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης) για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν σας παραχωρήσουμε πρόσβαση στο προφίλ ή προβούμε σε διορθώσεις. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου του μοναδικού κωδικού πρόσβασης και των στοιχείων του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι τεχνολογικά δυνατό να αφαιρέσουμε κάθε εγγραφή των πληροφοριών που μας έχετε παράσχει από το σύστημά μας. Η ανάγκη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των συστημάτων μας για την προστασία των πληροφοριών από ακούσια απώλεια σημαίνει ότι ένα αντίγραφο των πληροφοριών σας μπορεί να υπάρχει σε μη διαγράψιμη μορφή που θα είναι δύσκολο ή αδύνατο να εντοπίσουμε. Αμέσως μετά τη λήψη του αιτήματός σας, όλες οι προσωπικές πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούμε ενεργά και άλλα μέσα με δυνατότητα αναζήτησης θα ενημερωθούν, θα διορθωθούν, θα τροποποιηθούν ή θα διαγραφούν, ανάλογα με την περίπτωση, το συντομότερο και στο βαθμό που είναι εύλογα και τεχνικά εφικτό. Εάν είστε τελικός χρήστης και επιθυμείτε να ενημερώσετε, να διαγράψετε ή να λάβετε οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε για εσάς, μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας με τον οργανισμό του οποίου είστε πελάτης.

Προσωπικό

Εάν είστε ένας από τους εργαζόμενους ή άτομο που αναζητά εργασία, συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σκοπούς διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού και μόνο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου (1) να ενημερώσουμε ή να διορθώσουμε τα στοιχεία σας, (2) να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας σε σχέση με τις επικοινωνίες και άλλες πληροφορίες που λαμβάνετε από εμάς ή (3) να λάβετε ένα αρχείο των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Τέτοιες ενημερώσεις, διορθώσεις, αλλαγές και διαγραφές δεν θα έχουν καμία επίδραση σε άλλες πληροφορίες που διατηρούμε ή πληροφορίες που έχουμε παράσχει σε τρίτους σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου πριν από την εν λόγω ενημέρωση, διόρθωση, αλλαγή ή διαγραφή.

Πώληση Επιχείρησης

Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταφέρουμε πληροφορίες σε τρίτο μέρος σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης ή άλλης μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων μας ή οποιαδήποτε από τις Συνεργαζόμενες/Συνδεδεμένες Εταιρείες μας (όπως ορίζονται στο παρόν), ή αυτού του τμήματός μας ή οποιαδήποτε από τις Συνεργαζόμενες/Συνδεδεμένες Εταιρείες με τις οποίες σχετίζεται η Υπηρεσία που λαμβάνετε ή σε περίπτωση που διακόψουμε την επιχείρησή μας ή υποβάλουμε αίτηση ή έχουμε υποβάλει αίτηση για πτώχευση, αναδιοργάνωση ή παρόμοια διαδικασία, υπό την προϋπόθεση ότι το τρίτο μέρος συμφωνεί να τηρήσει τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Συνεργαζόμενες/Συνδεδεμένες Εταιρείες

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών) για εσάς στις Συνεργαζόμενες/Συνδεδεμένες Εταιρείες μας. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, “Συνεργαζόμενη/Συνδεδεμένη Εταιρεία” σημαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα που άμεσα ή έμμεσα ελέγχει, ελέγχεται ή βρίσκεται υπό κοινό έλεγχο μαζί μας, είτε από ιδιοκτησία είτε με άλλο τρόπο. Οποιεσδήποτε πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς που παρέχουμε στις Συνεργαζόμενες/Συνδεδεμένες Εταιρείες μας θα αντιμετωπίζονται από αυτές τις Εταιρείες σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Πόσο Καιρό Διατηρούμε τις Πληροφορίες σας;

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας μόνο για όσο διάστημα τις χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε υπηρεσίες και να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική. Αυτό ισχύει επίσης για οποιονδήποτε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας και που παρέχει υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας και δεν χρειάζεται να τα διατηρήσουμε για να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, είτε τα αφαιρούμε τα από τα συστήματά μας είτε τα διαμορφώνουμε έτσι ώστε να μην μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε/ταυτοποιήσουμε.

Πώς Προστατεύουμε τις Πληροφορίες σας;

Εφαρμόζουμε μια σειρά μέτρων ασφαλείας για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας στοιχείων όταν κάνετε μια παραγγελία ή εισάγετε, υποβάλετε ή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς servers. Όλες οι παρεχόμενες ευαίσθητες/πιστωτικές πληροφορίες μεταδίδονται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) και στη συνέχεια κρυπτογραφούνται στη βάση δεδομένων παρόχων της πύλης πληρωμών για να είναι προσβάσιμες μόνο από εξουσιοδοτημένους με ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα και απαιτείται να διατηρούν τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μετά από μια συναλλαγή, τα προσωπικά σας στοιχεία (πιστωτικές κάρτες, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, οικονομικά κ.λπ.) δεν διατηρούνται ποτέ σε αρχείο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας που μας μεταδίδετε ή να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες σας στην Υπηρεσία δεν μπορούν να προσπελαστούν, να αποκαλυφθούν, να τροποποιηθούν ή να καταστραφούν από παραβίαση οποιασδήποτε φυσικής, τεχνικής ή διαχειριστικής μας υπηρεσίας διασφαλίσης.

Ισχύων Νόμος

Οι νόμοι της Ελλάδας θα διέπουν την παρούσα Συμφωνία και τη χρήση της υπηρεσίας μας από εσάς. Η χρήση της υπηρεσίας μας μπορεί επίσης να υπόκειται σε άλλους τοπικούς, εθνικούς ή ευρωπαϊκούς νόμους.

Η Συγκατάθεσή σας

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας, καταχωρώντας έναν λογαριασμό ή πραγματοποιώντας μια αγορά, συναινείτε με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Σύνδεσμοι Προς Άλλους Ιστότοπους

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις Υπηρεσίες μας. Οι Υπηρεσίες ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν ανήκουν και δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια ή τις απόψεις που εκφράζονται σε τέτοιους ιστότοπους και τέτοιοι ιστότοποι δεν διερευνώνται, παρακολουθούνται ή ελέγχονται ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα από εμάς. Να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε ένα σύνδεσμο για να μεταβείτε από τις Υπηρεσίες σε άλλο ιστότοπο, η Πολιτική Απορρήτου μας δεν ισχύει πλέον. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδρασή σας σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων αυτών που διαθέτουν σύνδεσμο στην πλατφόρμα μας, υπόκεινται σε δικούς τους κανόνες και τις πολιτικές που δηλώνονται στη δική τους Πολιτική Απορρήτου. Αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους cookies ή άλλες μεθόδους για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς.

Cookies

Χρησιμοποιούμε “Cookies”. Για να προσδιορίσουμε τις περιοχές του ιστότοπού μας που έχετε επισκεφτεί. Ένα cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό. Χρησιμοποιούμε cookies για να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο που βλέπετε. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να απενεργοποιούν τη χρήση των Cookies. Ωστόσο, εάν απενεργοποιήσετε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας σωστά ή καθόλου. Δεν τοποθετούμε ποτέ Στοιχεία Προσωπικής Ταυτοποίησης στα Cookies.

Παιδικό Απόρρητο

Συλλέγουμε πληροφορίες από παιδιά κάτω των 13 ετών για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα χωρίς την άδειά σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα ή/και θα ενημερώσουμε την ημερομηνία τροποποίησης της Πολιτικής Απορρήτου παρακάτω.

Υπηρεσίες Τρίτων

Ενδέχεται να προβάλλουμε, να συμπεριλάβουμε ή να διαθέσουμε περιεχόμενο τρίτων (συμπεριλαμβανομένων δεδομένων, πληροφοριών, εφαρμογών και υπηρεσιών άλλων προϊόντων) ή να παρέχουμε συνδέσμους σε ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων (“Υπηρεσίες τρίτων”). Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τις Υπηρεσίες Τρίτων, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας, της πληρότητας, της επικαιρότητας, της εγκυρότητας, της συμμόρφωσης με τα πνευματικά δικαιώματα, της νομιμότητας, της ευπρέπειας, της ποιότητας ή οποιασδήποτε άλλης πτυχής τους. Δεν αναλαμβάνουμε και δεν θα έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη απέναντί σας ή έναντι οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οντότητας για Υπηρεσίες Τρίτων. Οι Υπηρεσίες Τρίτων και οι σύνδεσμοι προς αυτές παρέχονται αποκλειστικά για διευκόλυνση σε εσάς και έχετε πρόσβαση και τις χρησιμοποιείτε εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και με την επιφύλαξη των όρων και προϋποθέσεων αυτών των τρίτων.

Τεχνολογίες Παρακολούθησης

Google Maps API. Το API χαρτών της Google είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου χάρτη, ενός χάρτη με δυνατότητα αναζήτησης, λειτουργιών check-in, της εμφάνισης ζωντανών δεδομένων συγχρονισμού με την τοποθεσία, του σχεδιασμού διαδρομών κα. Το Google Maps API ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες από εσάς και από τη Συσκευή σας για λόγους ασφαλείας. Το Google Maps API συλλέγει πληροφορίες που τηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του.

Πληροφορίες σχετικά με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Ενδέχεται να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε πληροφορίες από εσάς εάν προέρχεστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και σε αυτήν την ενότητα της Πολιτικής Απορρήτου μας θα εξηγήσουμε ακριβώς πώς και γιατί συλλέγονται αυτά τα δεδομένα και πώς διατηρούμε αυτά τα δεδομένα προστασία από αντιγραφή ή χρήση με λάθος τρόπο.

Τι είναι το GDPR;

Ο GDPR είναι ένας πανευρωπαϊκός νόμος περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων που ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο προστατεύονται τα δεδομένα των κατοίκων της ΕΕ από εταιρείες και ενισχύει τον έλεγχο που έχουν οι κάτοικοι της ΕΕ στα προσωπικά τους δεδομένα.

Τι Είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Οποιαδήποτε δεδομένα σχετίζονται με ταυτοποιήσιμο ή ταυτοποιημένο άτομο. Ο GDPR καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες, για την ταυτοποίηση ενός ατόμου. Τα προσωπικά δεδομένα εκτείνονται πέρα από το όνομα ή το email ενός ατόμου. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν οικονομικές πληροφορίες, πολιτικές απόψεις, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, διευθύνσεις IP, φυσικές διευθύνσεις, σεξουαλικό προσανατολισμό και εθνικότητα. Οι Αρχές Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνουν απαιτήσεις όπως:

 • Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με δίκαιο, νόμιμο και διαφανή τρόπο και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με τρόπο που εύλογα θα περίμενε ένα άτομο.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να συλλέγονται μόνο για την εκπλήρωση συγκεκριμένου σκοπού και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για αυτόν τον σκοπό. Οι οργανισμοί πρέπει να προσδιορίζουν γιατί χρειάζονται τα προσωπικά δεδομένα όταν τα συλλέγουν.
 • Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα πρέπει να διατηρούνται περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού τους.
 • Τα άτομα που καλύπτονται από τον GDPR έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα. Μπορούν επίσης να ζητήσουν αντίγραφο των δεδομένων τους και τα δεδομένα τους να ενημερωθούν, να διαγραφούν, να περιοριστούν ή να μετακινηθούν σε άλλο οργανισμό.

Γιατί Είναι Σημαντικός ο GDPR;

Ο GDPR προσθέτει ορισμένες νέες απαιτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες πρέπει να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των ατόμων που συλλέγουν και επεξεργάζονται. Αυξάνει επίσης τα διακυβεύματα για συμμόρφωση αυξάνοντας την επιβολή και επιβάλλοντας μεγαλύτερα πρόστιμα για παραβίαση. Πέρα από αυτό είναι απλώς το σωστό πράγμα να γίνεται. Στην Open Technologies πιστεύουμε ακράδαντα ότι το απόρρητο των δεδομένων σας είναι πολύ σημαντικό και εφαρμόζουμε συστηματικά πρακτικές ασφάλειας και απορρήτου που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις αυτού του νέου κανονισμού.

Δικαιώματα Υποκειμένου των Δεδομένων – Πρόσβαση, Φορητότητα και Διαγραφή δεδομένων

Δεσμευόμαστε ότι βοηθάμε τους πελάτες μας να ασκήσουν τα δικαιώματά τους που απορρέουν από τις απαιτήσεις του GDPR ως υποκείμενα των δεδομένων. Επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα σε πλήρως ελεγμένους, συμβατούς με την DPA προμηθευτές.
Αποθηκεύουμε όλες τις συνομιλίες και τα προσωπικά δεδομένα για έως και 6 χρόνια, εκτός εάν διαγραφεί ο λογαριασμός σας. Σε αυτήν την περίπτωση, διαθέτουμε όλα τα δεδομένα σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου μας, αλλά δεν τα διατηρούμε για περισσότερο από 60 ημέρες.
Γνωρίζουμε ότι εάν εργάζεστε με πελάτες της ΕΕ, πρέπει να μπορείτε να τους παρέχετε τη δυνατότητα πρόσβασης, ενημέρωσης, ανάκτησης και κατάργησης προσωπικών δεδομένων. Σας υποστηρίζουμε σε αυτό! Σας δίνουμε πάντα πρόσβαση στα δεδομένα σας και στα δεδομένα των πελατών σας. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι εδώ για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Επικοινωνήστε Mαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όλες τις ερωτήσεις σας.

 • Email: contactopen-techgr
 • Τηλεφώνο: +30 2661 020604Ενημερώθηκε στις 12-03-2024