FAQ

Η Open Technologies ειδικεύεται στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, την ψηφιακή διαφήμιση και τη συμβουλευτική. Αναλαμβάνουμε με χαρά την ευθύνη δημιουργίας ενός ιστότοπου, εφαρμογές για κινητά, μια καμπάνια μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (πχ Facebook) ή τη διαχείριση του έργου σας αναθέτοντας το ρόλο αυτό σε έναν έμπειρο Project Manager. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των υπηρεσιών μας εδώ.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, οι τιμές μας ποικίλλουν. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την πολύ εύχρηστη app που δημιουργήσαμε για να λάβετε μια άμεση εκτίμηση του κόστους.

Αυτή είναι μια ερώτηση που μας κάνουν συνέχεια και δυστυχώς η απάντηση είναι: ποικίλλει. Ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να χρειαστούν μήνες σχεδιασμού και ανάπτυξης. Άλλες μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες. Κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές απαιτήσεις και κάθε πελάτης έχει διαφορετικούς στόχους. Το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα εργαστούμε θα προκύψει μέσα από συναντήσεις, προγραμματισμό και συζήτηση μαζί σας. Ένα τυπικό χρονικό πλαίσιο για έναν ιστότοπο εταιρικής παρουσίασης είναι περίπου οι 3 έως 4 εβδομάδες.

Ακολουθούμε μια πολύ λεπτομερή προσέγγιση σε σχέση με τη βελτιστοποίηση των ιστοτόπων που δημιουργούμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν δημιουργούμε απλώς ελκυστικούς ιστότοπους – δημιουργούμε επίσης ιστότοπους που είναι βελτιστοποιημένοι για τις μηχανές αναζήτησης, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση για τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης.

Ναι, όλοι οι ιστότοποί μας φιλοξενούνται από εμάς και επίσης παρέχουμε και λογαριασμούς email.

Ναι, μπορούμε να φροντίσουμε για όλη τη διαχείριση του ονόματος χώρου σας (domain name) από την αγορά έως και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Πολλοί πελάτες μας επιλέγουν τη συντήρηση και υποστήριξή μας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει βοήθεια για τη χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, μηνιαίες ενημερώσεις προσθέτων (plugins) και κώδικα, περιοδικούς ελέγχους ασφαλείας και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Ναι, όλοι οι ιστότοποι που δημιουργούμε είναι πλήρως φιλικοί σε φορητές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργούν με ιδανικό τρόπο σε κινητά και tablet, διασφαλίζοντας ότι φαίνονται καλά σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης.

Σήμερα, οι περισσότερες επιχειρήσεις και πελάτες αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσω του Διαδικτύου, οπότε αν δεν διαθέτετε ιστότοπο που σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν έχετε καμία παρουσία στο Google και στις άλλες μηχανές αναζήτησης, χάνετε ουσιαστικά χιλιάδες δυνητικούς πελάτες οι οποίοι βρίσκουν τους ανταγωνιστές σας.

Πριν ξεκινήσουμε, θα σας προμηθεύσουμε ένα ερωτηματολόγιο που μόλις απαντηθεί και επιστραφεί σε εμάς, θα μας επιτρέψει να εξετάσουμε τις ακριβείς απαιτήσεις και τις ανάγκες σας για τον ιστότοπο, το οποίο στη συνέχεια μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο με την ελάχιστη φασαρία.

Κατασκευάζουμε ιστότοπους από το 2015. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας στο χρονολόγιό μας.

Χρησιμοποιούμε κυρίως WordPress και Woocommerce για eshop.

Ενδεχομένως. Για να βεβαιωθούμε ότι γίνεται το καλύτερο είναι να μιλήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε με τι εργάζεστε αυτήν την περίοδο και σχετικά με τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθούμε μια απλή διαδικασία για όλες τις ιστοσελίδες μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη σελίδα “Υπηρεσίες”. Εάν το έχετε ήδη κάνει, το επόμενο βήμα είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να κανονίσουμε μια συνομιλία ή μια συνάντηση.

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ωστόσο έχουμε μεγάλη εμπειρία συνεργασίας με πελάτες B2B στον Τουριστικό, τον Εκπαιδευτικό και τον Πολιτιστικό τομέα.