Εκμεταλλευτείτε το νέο ΕΣΠΑ

24 Μαΐ, 2016 | Consulting

[vc_row][vc_column][ozy_vc_divider caption_size=”h2″ caption=”Εκμεταλλευτείτε το νέο ΕΣΠΑ” more_custom=”on” width=”500px”]

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της διαθέτει ψηφιακή ταυτότητα. Πριν ο πελάτης φτάσει στο κατάστημα διαπιστώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από τις διαθέσιμες πληροφορίες που θα βρει στο ίντερνετ.

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ που έχουν ανοίξει δίνουν ευκαιρίες χρηματοδότησης για την ψηφιακή προβολή της επιχείρησής σας. Το ΕΣΠΑ καλύπτει δαπάνες προβολής και δικτύωσης, αλλά και το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας μέχρι το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2000 €).

[ozy_vc_divider caption_size=”h2″ caption=”Ιστοσελίδες συμβατές με προδιαγραφές προσβασιμότητας ΑΜΕΑ” more_custom=”on” width=”500px”]

Αποκτήστε μια επαγγελματικού επιπέδου ιστοσελίδα. Οι ιστοσελίδες μας λειτουργούν άψογα σε όλες τις συσκευές (υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά) και είναι πλήρως συμβατές με τις προδιαγραφές προσβασιμότητας ΑΜΕΑ που προβλέπει το νέο ΕΣΠΑ.

Επιλέξτε ένα από τα βασικά μας πακέτα ή ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να φτιάξουμε μια προσφορά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

[vc_single_image image=”860″ img_size=”full” alignment=”center” zoom_on_hover=”yes”][vc_row][vc_column][ozy_vc_divider caption_size=”h2″ caption=”Επικοινωνία” more_custom=”on” width=”500px”]

Νιώστε ελεύθεροι να μιλήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή να μας δείτε από κοντά στα γραφεία μας.

Ζητήστε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ή μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες από τη Μαρίνα Καραμανώλη (Sales Department, open.tech).

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

Διεύθυνση

Προσαλένδου 35 -41

(Πίσω από τα παλιά Δικαστήρια)

Κέρκυρα, 49100

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 2661 303 316

Ώρες γραφείου: Δε-Πα || 09:00 – 16:00

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]